AVTOMATIZACIJA CENTRA VARNE VOŽNJE

Sodelovali smo pri projektu avtomatizacije centra varne vožnje, ki smo ga opremili z različnimi z različnimi ovirami in računalniškim sistemom, ki omogoča njihovo upravljanje. Sistem služi kot odličen način preizkušanja voznikovih sposobnosti in spoznavanja prometnih situacij, v nadzorovanem okolju.

Prenesite si PDF s tehničnimi specifikacijami 

SISTEM ZA OBVEŠČANJE POTNIKOV

V sodelovanju z Mariborsko Fakulteto smo razvili sistem za obveščanje potnikov za avtobuse. Avtobuse smo opremili s sledilnimi napravami, ki omogočajo spremljanje in pridobivanje informacij o stanju avtobusov v realnem času. Te informacije se s pomočjo posebne programske opreme prikazujejo na informacijskih tablah na avtobusnih postajališih. Tako so potniki vedno pravočasno obveščeni o prihodih avtobusov, zamudah,…

Prenesite si PDF s tehničnimi specifikacijami 

PARKIRNA HIŠA

Parkirno hišo smo opremili s senzorji in informacijskimi tablami, ki spremljajo in sporočajo koliko vozil je v garažni hiši in v katerem nadstropju. Prosta in zasedena parkirna mesta se razlikujejo z barvnimi / svetlečimi oznakami, kar omogoča voznikom, da zelo enostavno in hitro najdejo prosto parkirno mesto.

Prenesite si PDF s tehničnimi specifikacijami 

MERITVE HITROSTI

Občinam ponujamo storitve merjenja hitrosti.

REŠITVE ZA PARKIRIŠČA

Ponujamo več rešitev za urejanje prometa na javnih in zasebnih parkirnih površinah, avto poligonih, različnih prehodnih območjih… Ponujamo:

  • Zapornice, ki jih je mogoče upravljati na različne načine ( branje registrskih tablic, RFID ,… )
  • Informativne in hitrostne table, svetlobne označbe
  • Module za detekcijo in klasifikacijo vozil, Induktivne zanke
  • Posebne programske rešitve

Prenesite si PDF s tehničnimi specifikacijami