POSEBNA VOZILA POLICIJSKE ENOTE ZA RAZSTRELJITEV

To vozilo je bilo posebej zasnovano v sodelovanju s specialno enoto slovenske policije za razstrelitev. Opremljena so z vsemi standardnimi komponentami varnostnega vozila, kot so komunikacijska in brezžična povezava ter vse ostale zaželene lastnosti, ki jih potrebuje enota za razstrelitev. Vsa vgrajena oprema in prilagoditve ustrezajo strogim predpisom, ki so potrebni za varen prevoz eksplozivov v skladu z ADR EXII. Vozilo je opremljeno tudi z nadzornim centrom, iz katerega je mogoče upravljati in nadzorovati robota za odstranjevanje eksplozivov.

MED FUNKCIJAMI SO:

  • Visoko varovani prostori za prevoz eksploziva
  • Radijski motilnik za preprečevanje brezžične detonacije
  • Orodja in oprema, potrebna za odstranjevanje eksplozivnih sredstev
  • Video nadzorni center s povezavo do robota za odstranjevanje eksplozivnih sredstev
  • Rampa in prostor za shranjevanje robota za odstranjevanje eksplozivnih sredstev
  • Visok standard vse opreme s certifikatom TUV

ANPR VOZILA

Ta vozila so posebej zasnovana za skeniranje registrskih tablic vozil, ki se lahko izvaja na premikajočih se ali mirujočih (parkiranih) vozilih. Nameščeni sistem je mogoče tudi zakriti, da se ohrani običajen videz vozila, kar pomaga v številnih primerih npr. pri iskanju ukradenega ali osumljenega vozila. Z namestitvijo ponujamo velik nabor kamer, snemalnikov in druge periferne opreme, tako da zadovoljimo večino potreb in zahtev stranke.

Sistem je sestavljen iz mobilne enote, ki vključuje brezžično komunikacijo in podatkovno bazo.
Primerjava tablic se lahko izvede preko podatkovne baze v centru ali v primeru slabe povezave, se lahko bazo prenese v samo vozilo (kjer se primerjava izvede lokalno). Ko sistem prepozna registrsko tablico, lahko lokalnemu operaterju in nadzornemu centru posreduje primeren alarm.

POSEBNE FUNKCIJE

  • Vgradijo se lahko kamere primerne za izjemno šibko svetlobo, ki lahko zajemajo registrske tablice na razdalji do 500 m.
  • Integracija različnih algoritmov za analizo videoposnetkov, kot je prepoznavanje obraza.
  • Šifrirana VPN komunikacija z možnostjo povezovanja s pasovno širino do 35 Mb/s (z možnostjo razširitve do 100).

KONTAKTIRAJTE NAŠE STROKOVNJAKE

in zavarujte prihodnost