http://www.flir.com/home/

Flir načrtuje, razvija, proizvaja tehnologije, ki povečujejo zaznavanje in zavedanje. Ponujajo inovativne rešitve zaznavanj v vsakdanjem življenju s pomočjo njihovih sistemov za toplotno slikanje, vidno svetlobno slikanje, lociranje sistemov, meritvene in diagnostične sisteme in napredne sisteme za odkrivanje groženj.

Smo zastopniki za:

–         Komercialne videonadzorne sisteme

Za popoln 24-urni videonadzor na raznoraznih objektih poskrbijo termične in vidne kamere, ki odkrivajo vsiljivce iz velikih razdalj. S pomočjo različnih sistemov (MPX, IP, analogne linije, vidne in infrardeče kamere) je omogočena prepletena mreža video orodij, ki skrbi za zaznavanje vdorov, preverjanje alarmov in podobnih groženj.

http://www.flir.com/security/content/?id=69078

–         Videonadzor oseb

Termične kamere zaznavajo toploto, kar pomeni, da ne potrebujejo vidne svetlobe za zaznavo premikajočega se predmeta/osebe.  Širok spekter taktične in optične tehnologije uporabnike podpira na vsakem koraku poti.

–         Avtomatizacijo in industrijsko varnost

Ko sta prilagodljivost in edinstveno delovanje ključnega pomena za avtomatizacijo in industrijsko varnost je idealna rešitev v široki paleti aplikacij in kamerah Flir.

http://www.flir.com/automation/content/?id=65833

Izdelki, ki jih ponujamo:

–         Termične kamere

–         Termične  komponente

–         Senzorji

–         snemalniki

–         Varovalne video rešitve za kompletno pokritost stavb